Basescu – de ce sa-l votezi?


1) PD-L -ul de azi e tot PSD-ul de azi doar cu o alta denumire, PSDR sa rupt in doua in PSD si PD detalii: http://ro.wikipedia.org/wiki/Partidul_Democrat , Basescu ca si lider al acestui partid a reusit sa se izoleze fata de restul clasei politice, daca toate formatiunile sau aliat impotriva lui pana si PRM cu UDMR au facut alianta, problema e foarte foarte grava, cand toti iti spun ca esti beat… pai mergi si te culci!
2) Nu are nici un plan , in campanie ne-a vorbit doar de “moguli” nu de realizari si planuri de viitor , fiindca nu are !
3) Cum poti vota un presedinte cu un caracter de baietas de cartier “pasarica, tiganca imputita, gaozar, etc…” si sa nu mai vorbim de campania de la Taraf TV ce presedinte respectabil isi face campanie pe manele ?


Electoratul lui Basescu e format din cocalari si manelisti care se informeaza de pe OTV, conform sondajelor electoratul lui Basescu are intre 20-45 de ani, intre 4-8 clase , din mediul rural.
4) Basescu e smecheras care minte in fata cu nerusinare , nu are nici o problema sa minta cu mana pe biblie.
http://antena3.ro/stiri/politica/juraminte-pe-biblie-basescu-nu-am-lovit-copilul-geoana-nu-am-promis-niciun-avantaj-lui-vantu_86587.html
5) Basescu ne vorbeste de comunism si Iliescu in anul 2009. Poate surorile domnului Coposu or fi comuniste, da’ Doina Cornea?
6) Sa ajungi, de Ziua Nationala a Romaniei, fiind presedinte, fata in fata cu fostul presedinte Emil Constantinescu si sa-i intorci spatele reprezinta un moment de aleasa simtire.
Sa ajungi sa pui stampila pe basescu arata cat de scurta ne este memoria.

Advertisements

3 Responses

  1. Cum dracu’ se face ca desi nu ne suportam suntem de acord cu un lucru? No, sper ca tampitul sa-si recunoasca infrangerea, asa cum ar fi normal. Felicitari pentru campania de azi.

  2. Cine nu suporta pe cine? Eu n-am inteles.

  3. E o tampenie, in fine, din partea mea, desigur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: