Coruptie si lege


Astazi de dimineata, in jur de ora 8, la intrare in Metrou Pipera. O tiganca imbracata in portocaliu vindea tigari netimbrate. Doi politisti o abordeaza, discuta si, dupa un minut se duc mai in spate, in fata farmaciei de langa intrarea de la metrou, isi primesc partea si tiganca continua, netulburata, sa vanda tigari fara timbru in fata intrarii la metrou.

Iar noi platim taxe, domnii politisti nu sunt multumiti cu salariile, poate ar trebui sa se duca sa munceasca undeva dar unde sa se duca pentru ca nu stiu sa faca nimic folositor, iar noua ni se inventeaza, acum, o taxa suplimentara – taxa pe fast food – taxa adresata celor activi, oameni care muncesc de dimineata pana seara, n-au timp sa-si gateasca mancarea, isi comanda, la pranz, din ofertele firmelor de catering, multe oferte de fast food – pizza, hamburgeri, shaorme, etc si vor plati o taxa suplimentara.
O opinie:

Cred ca ar trebui sa includa aici – carnea de porc in orice fel de prezentare, la galantar sau la restaurant – de lux sau nu, cartoful prajit din restaurantul hotelului dar si din McDonalds, carnea rosie de orice fel, orice fel de bautura racoritoare carbonatata sau nu, cu sau fara indulcitori sintetici, fie vorba intre noi – carbonatarea nu este periculoasa pentru sanatate, te balonezi si elimini excesul de CO2. Noi traim zi de zi intr-o baie de CO2. Mai departe orice aliment care contine grasimi – chipsuri, ciocolate, dulciuri de orice fel, dulceturi, mierea care consumata in exces poate produce diabet….. si nu mai terminam niciodata. De ce numai fast food?

Advertisements

2 Responses

  1. Pentru ca manelele nu se pot impozita, ca aia fac campanie cui trebuie, de aia 😉

  2. ca de obicei pertinent………
    HAI LA SUPA!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: