Raspuns lui Constantin Gheorghe


Exista un blog care se vrea purtatorul razelor de speranta pentru cei multi si napastuiti. Din pacate argumentelor logice nu li se raspunde ba, din momentul in care se descopera ca ceea ce scrie posesorul lor este desfintat de catre cei care incearca sa-i raspunda, comentariile nu mai apar. Din acest motiv postez raspunsul meu catre Constantin Gheorghe aici.
http://constantingheorghe.blogspot.com/2010/06/si-urmatorul-boc-este.html
Ma intreb daca ati invatat sa purtati un dialog? Imi pare ca nu. Eu, insa, am invatat ca atunci cand imi sunt adresate intrebari trebuie sa raspund la ele. Asa ca o sa incerc sa va lamuresc nedumeririle.
1. O multinationala nu face frauda fiscala. Plateste toate taxele si impozitele. Poate-mi indicati cum as putea sa nu mai platesc.
2. cred ca habar n-aveti despre ce vorbiti despre demnitatea si loc de munca. Asa ca incercati sa evitati emiterea de opinii. Iar persoanele de calitate chiar au loc de munca. Din pacate, atunci cand de la munca te duci direct in carciuma, tare imi este teama ca te paste pierderea locului de munca.
3. Daca ma dau aia afara? Buna intrebare. Nu-mi fac astfel de probleme. Motivul? Are sens sa dau explicatii?
4. Poate-mi spuneti, insa, de ce trebuie sa platim taxe, spre exemplu, ca sa tinem in spate o anume etnie care n-a platit, nu plateste si nu va plati nici o taxa, beneficiind de pe urma taxelor platite de noi, etnie care, insa, ne deranjeaza permanent (eufemistic vorbind). Sau vamesii spagari? Sau politistii care nu-ti asigura linistea? Sau betivanii care zac prin carciumi? Sau…. Nu astept raspuns. Sunt doar intrebari retorice.
PS. Daca nici acest comentariu nu va aparea, am incercat sa postez si aseara, o sa-l pun la mine.

Advertisements

One Response

  1. “Poate-mi spuneti, insa, de ce trebuie sa platim taxe, spre exemplu, ca sa tinem in spate o anume etnie care n-a platit, nu plateste si nu va plati nici o taxa, beneficiind de pe urma taxelor platite de noi, etnie care, insa, ne deranjeaza permanent (eufemistic vorbind). Sau vamesii spagari? Sau politistii care nu-ti asigura linistea? Sau betivanii care zac prin carciumi? Sau…. Nu astept raspuns. Sunt doar intrebari retorice.”

    Fiindcă etnia care şi-a câştigat bronzul sub soarele Indiei are o funcţie socială care a fost de folos şi lui Ceaşcă, şi lui Rânjilă, şi lui Ţapu, şi Chelului, şi tuturor – exercită presiunea socială asupra publicului onest, presiune care era necesară pentru a se menţine relaţiile tipice pentru societatea “socialistă multilateral dezvoltată”?.. 🙂

    ~Nautilus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: