Concursul Seniorii Imaginatiei – 2011


Citez din postarea datata 01.07.2011 pe site-ul SRSFF, poate va reamintiti: http://www.srsff.ro/stiri/concursul-seniorii-imaginatiei-2011/

“S-a încheiat perioada de primire a participărilor la concursul Seniorii Imaginaţiei, organizat de către SRSFF, în parteneriat cu Editura Eagle.

Sunt în concurs 7 (şapte) romane.
În acest moment romanele sunt în lectura juriului şi va fi făcută prima selecţie.

Rezultatul acestei selecţii precum şi componenţa juriului care va acorda premiul final vor fi anunţate la mijlocul lunii septembrie, când romanele participante vor fi prezentate  publicului, care va putea să achiziţioneze dreptul de vot, să descarce romanele participante şi să voteze pentru Premiul de Popularitate.

Premiile vor fi acordate în cadrul târgului Gaudeamus.

În același timp dorim să anunțăm noul site al Editurii Eagle, cu o grafică atractivă,  oferte de carte și nu numai!”

Isi mai aduce cineva aminte? Am atras atentia, onor domnilor care par a forma SRSFF, ca nu este bine sa anunte un concurs pe care nu-l pot realiza – era voba, daca nu ma-nsel, de un premiu de 1000 (una mie) de dolari si de unul de 300 (trei sute) de dolari. Se pare ca am vorbit in van. Dupa ce, in anii trecuti, am reusit sa salvez aparentele, creditand, prin obtinerea unei sponsorizari pe genunchi, SRSFF cu banii care au permis editarea celor doua volume de proza si, incercand macar, pentru ca nu se reusise sa se obtina bani de la Ministerul Culturii, printr-o invitatie la masa pe care am facut-o domnului Horia Garbea, platita din buzunar propriu, sa reusesc castigarea sprijinului dansului pentru concursul organizat de minister anul acesta, remarc faptul ca, acum, a disparut si pomenirea concursului anuntat cu surle si trambite si orice alte discutii despre volumul de proza despre erotism, anuntat, deasemenea, asta iarna…. Ma intreb care or fi ratiunile acestei taceri.

Un amic care se invarte prin SRSFF imi spunea ca se va anunta castigatorul in scurt timp…. Da? Si? Pai fara pic de transparenta? In urma cu o luna si jumatate trebuiau anuntate – titlurile romanelor, autorii, componenta juriului….iar romanele trebuiau puse la dispozitia publicului… Cand nu-ti respecti programul nu poti cere sa fi luat in serios….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: