Scurte, dar directe


1. In luna februarie, conform INS, sectorul constructiilor din economia Romaniei a crescut fata de luna ianuarie cu 13,4% ca serie bruta, si cu 1,7% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate. Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 7,4% ca serie bruta, si cu 6% ca serie ajustata, lucrarile de constructii noi au crescut cu 23,9%, in timp ce lucrarile de reparatii capitale si cele de intretinere si reparatii curente au scazut cu 41,2%, respectiv 10%. CAT DE IDIOT POTI FII PENTRU A CREDE ASA CEVA – Pai in februarie a fost un viscol de nici sa mergi pe strada nu se putea….

2. Analiza de tot rasul – zice-se ca marinarul le-ar fi transmis pedeleilor sa faca nu iau la alegeri jumatate plus unul din numarul de voturi al USL n-or sa mai formeze guvernul/ HAHAHA. De ce jmatate plus unul din voturile USL? Pentru ca, in cazul paritatii USL, in caz de 50%, fiecare dintre partide va avea 25%, deci pedelicii, cu jumatate plus unul vor avea 26%, adica vor fii cel mai mare dintre partide si, pe cale de cosecinta, va avea mai mult in colaborare cu oricare dintre cele doua partide din USL – PNL sau PSD – adica 51%. Da…. Si?

3. Vanzarea Cuprumin a esuat…….

4. Eu nu votez ca boul, preiau sloganul lui Moche – http://moshemordechai.wordpress.com/2012/04/06/eu-nu-votez-ca-boul-asa-ramane/

5. Marinelul demisioneaza iar, vrea revizuirea Constitutiei, vrea nasiba stie ce, in timp ce guvernul sta sa cada, sobolanii parasesc corabia, se striga peste tot – “Scapa cine poate”!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: