Din nou despre Zoso


Il stiti pe cel mai influent blogger de pe net? Nu-l stiti? Sa va fie rusine. Nea Zoso, ca altfel nu poci ca sa-i zic, cam asta e nivelul lui, as putea sa adaug un bre, ca sa-i sune mai familiar, se apuca sa arunce cu noroi in purtatorul de cuvant al lui Ponta, Andrei Zaharescu. http://www.zoso.ro/ponta-si-libertatea-presei/ Habar n-am daca are dreptate. Eu nu stiu nimic despre tarasenia cu spaga, sau ce-o fi fost ea, daca a fost. Am rugat, doar, sa se produca o dovada. Comentariul meu nu a aparut, sta si asteapta aprobare. O fi prea vulgar:

“Sorin Camner     a scris pe Comentariul tău aşteaptă aprobarea divină…9 Mai 2012,   10:56 am

Buna dimineata. Singurul link referitor la spaga ceruta/primita de Andrei Zaharescu este spre un articol publicat de dumneavoastra in anul 2011. Sunteti, va rog, amabil sa produceti o dovada concludenta – politie/procuratura/justitie – altfel o voi interpreta, literalmente, ca pe o propaganda abjecta. Cu stima, Sorin Camner”

Altfel, dejectii cat cuprinde.

PS. A publicat. Si mi-a replicat cu niste link-uri spre B1TV, Gandul samd. Nu m-au convins. Securitatea a fost specialista in discreditari, asa ca….

PPS. nea Zoso, foarte nemultumit, mi-a reprosat pe mail aceasta postare, calificand-o drept mizerabila. Are dreptate… Asa e. Ii multumesc pentru ca mi-a atras atentia. De altfel, iata cum mi-a postat raspunsul la cele comentate de el:

“Sorin Camner     a scris pe Comentariul tău aşteaptă aprobarea divină…9 Mai 2012,   1:27 pm

Imi permiteti sa nu cred in cele spuse de  B1TV? La fel cum, probabil, nici Antena 3 nu este cel mai credibil post de televiziune…. Am pretentia ca sunt o persoana care gandeste cu propriul creier. Din acest motiv nu bag mana in foc pentru nimic auzit pe surse. Poate si varsta e de vina. Securitatea, pe cand eram eu mai tanar, era o fabrica de discreditat persoane. Nu uitati ca PDL este fabricat din FSN de catre securitate si desfid pe oricine incearca sa-mi demonstreze cum s-a rupt FSN-ul in 1991 din considerente morale….Asa cum l-am aflat in 1975 pe Cornel Chiriac, asasinat de securitate si transformat intr-un poponar nenorocit de acelasi organ, lasati-ma sa am propriile indoieli. Cu stima,”

Exista, acolo, doua postari ulterioare acesteia, care au aparut:

33.
  • gravatar    RaduP    a scris pe 9 Mai 2012,   1:49 pm
  • 34.

    Are mare dreptate. A gresit, insa, locul in care se gaseste mizeria. E drept, cei 20 de ani care ne despart sunt prea multi pentru el si nu poate recunoaste asta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: